Održana redovna sjednica Skupštine SSŠ-a

U svečanom salonu sportskog centra Gripe jučer u 17 sati održana je redovna sjednica Skupštine Splitskog saveza športova.

Sjednica je protekla u relativno mirnom ozračju, bez obzira što su točke dnevnog reda ukazivale da će biti dosta burno na sjednici, poglavito što se je razgovaralo o rebalansu sportskog proračuna za 2015. godinu, te o financiranju sporta u 2016. godini. Osim rijetkih pitanja nije bilo žešće rasprave prvenstveno što je Gradsko vijeće već donijelo kako rebalans za 2015. godinu, tako i proračun za 2016. godinu, pa rasprava post fest um nije imala previše smisla.

Na sjednici Skupštine je prezentirana podloga za izradu strategije splitskog sporta za razdoblje 2016. – 2024. godine te su pozvani svi koji mogu svojim angažmanom pridonijeti izradi što kvalitetnije strategije da se pridruže zajedničkom timu kojeg će formirati i koordinirati Splitski savez športova.

Prezentaciju skraćene verzije podloge za izradu strategije, kao i cjelovitog dokumenta možete naći na našim stranicama pod linkom „STRATEGIJA SPLITSKOG SPORTA".

 

RSS

Nalazite se ovdje: Home Arhiva Novosti Održana redovna sjednica Skupštine SSŠ-a