Izvješća o postignutim rezultatima

Temeljem Javnih potreba u sportu za 2015. godinu, a sve u suglasju s dokumentom koji je donio grad Split „Kategorizacijom sportova i klubova u gradu Splitu", Splitski savez športova Vam dostavlja obrasce za izvješća o postignutim rezultatima u 2014. godini kako slijedi:

  • - Godišnje izvješće klubova o postignutim rezultatima u 2014. godini pojedinačnog sporta
  • - Godišnje izvješće klubova o postignutim rezultatima u 2011., 2012., 2013. i 2014. godini momčadskog sporta

Za klubove pojedinačnog sporta potrebno je dostaviti samo rezultate za 2014. godinu, dok je za klubove momčadskog sporta potrebno dostaviti rezultate za posljednje četiri godine, s razlogom što je kod momčadskih sportova uvedena nova kategorija valorizacije sudjelovanja u reprezentativnim vrstama.

Traženi podatci biti će osnova za kategoriziranje sportova i klubova u suglasju s gore navedenim dokumentom, te Vas molimo da ispunjene obrasce s potvrdom o ostvarenim rezultatima (preslika zapisnika s natjecanja ili original potvrda matičnog saveza), ovjerene od strane odgovorne osobe, Vašeg kluba dostavite u SSŠ-a najkasnije do 23. 01. 2015. godine. Ispunjeni obrasci bez priloženih potvrda o ostvarenim rezultatima neće se uzeti u razmatranje.

Kako će valorizacija, a u konačnici i financijska sredstva koja će dobiti Vaš klub u ovoj godini ovisiti o kategorizaciji koja će se provesti po dostavi gore traženih rezultata s pripadajućim potvrdama, molimo Vas da se pridržavate navedenih rokova kako bi izbjegli situaciju da Vaš klub ne bude kategoriziran za ovu godinu, odnosno bude isključen iz sufinanciranja. Za sve eventualne nejasnoće i pitanja oko ispunjavanje gore navedenih obrazaca stručna služba SSŠ-a Vam stoji na raspolaganju.

Obrasce možete preuzeti ovdje:

RSS

Nalazite se ovdje: Home Arhiva Novosti Izvješća o postignutim rezultatima