"Splitski moti - plesom protiv nasilja" 2014

U sklopu proslave splitskog zaštitnika Svetog Duje, Plesni klub „Amber" uz potporu Splitskog saveza športova organizirao je na splitskoj Rivi akciju „Splitski moti - plesom protiv nasilja" na kojoj su nastupili predstavnici svih splitskih srednjih škola plešući stare splitske plesove.

Opširnije...

1. konferencija Zdravstvene kineziologije

Kineziološki fakultet u Splitu organizira 1. konferenciju Zdravstvene kineziologije u Splitu od 13. do 14.10.2017. godine.

Opširnije...

1. međunarodna konferencija: Talenti i dual karijera u sportu

Želiš saznati kako postići cjeloviti psihofizički razvoj talentiranog sportaša?
Zanimaju te suvremena dostignuća u praćenju razvoja talenata?
Kako unaprijediti sportske rezultate uz podršku odgojno-obrazovnog sustava?
Što je ispunjen život i nakon sportskog „umirovljenja"?

Opširnije...

13. olimpijski festival dječjih vrtića

Više od 450 mališana iz Splita sudjelovalo je na 13. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji je održan u Parku mladeži u organizaciji Saveza školskih športskih društava grada Splita. Više od 450 mališana iz Splita sudjelovalo je na 13. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji je jutros održan u Parku mladeži u organizaciji Saveza školskih športskih društava grada Splita.

Za sudjelovanje na Olimpijadi prijavili su se brojni dječji vrtići među kojima Ciciban Šport, Cvit Mediterana,Čarobni pijanino, vjerski vrtić Dobri, Grigor Vitez, Koralj, Mandalina, Srećica, Latica, vrtić Svetog Pavla Apostola...

Opširnije...

16. olimpijski festival dječjih vrtića

Olimpijski festival dječjih vrtića manifestacija je njegovanja vrijednosti olimpizma kod najmlađih članova našeg društva. Učeći ih prijateljstvu, razumijevanju različitosti, natjecanju u fair-play ozračju, ovaj danas tradicionalni Festival olimpizma provodi se više od deset godina i u suradnji sa sportskim zajednicama.

Opširnije...

16. Olimpijski festival dječjih vrtića

U organizaciji Splitskog saveza športova i Saveza školskih sportskih društava, pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Splita, održan je 16. Olimpijski festival dječjih vrtića na kojem se u Parku mladeži okupilo preko 450 natjecatelja, predškolaca iz 12 vrtića. Svaki vrtić imao je 40 natjecatelja koji su se natjecali u pet disciplina (trčanje, štafeta, skok u dalj, bacanje loptice u dalj i mali nogomet).

Opširnije...

17. Olimpijski festival dječjih vrtića

U organizaciji Splitskog saveza športova i Saveza školskih sportskih društava, pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Splita, održan je 17. Olimpijski festival dječjih vrtića na kojem se u Parku mladeži okupilo preko 450 natjecatelja, predškolaca iz 12 vrtića. Svaki vrtić imao je 40 natjecatelja koji su se natjecali u pet disciplina (trčanje, štafeta, skok u dalj, bacanje loptice u dalj i mali nogomet).

Opširnije...

18. olimpijski festival dječjih vrtića održan je u Splitu 29. svibnja 2019. godine

U okviru programa Lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora 18. olimpijski festival dječjih vrtića održan je 29. svibnja u Parku mladeži (Hrvatske mornarice 10) s početkom u 9 sati. Festival je održan u organizaciji Splitskog saveza športova i Saveza školskih sportskih društava grada Splita, kao koordinatora.

Opširnije...

2. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA "STRATEŠKO PLANIRANJE I UPRAVLJANJE RAZVOJEM SPORTA"

Nastavno na uspješnu organizaciju 1. međunarodne konferencije Hrvatski institut za kineziologiju i sport uz potporu Središnjeg državnog ureda za šport Vlade RH, a u suradnji s Gradom Splitom, Zajednicom udruga i sportova grada Kaštela i Splitskim savezom sportova kao nositeljem, organizirao je 2. međunarodnu konferenciju Strateško planiranje i upravljanje razvojem sporta. Konferencija se održala u Splitu 4. listopada 2019. u prostorijama Vile Dalmacije (Šetalište Ivana Meštrovića 43).

Opširnije...

2. međunarodnu konferenciju "Strateško planiranje i upravljanje razvojem športa"

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na 2. međunarodnu konferenciju "Strateško planiranje i upravljanje razvojem športa" koja će se održati u Splitu, 4. listopada 2019. godine.

Opširnije...

27. izborni kongres Europske gimnastičke federacije (UEG)

U organizaciji Hrvatskog gimnastičkog saveza i Gimnastičkog kluba "Marjan"- Split od 28. studenoga do 3.prosinca u hotelu Le Meridien Lav održavao se kongresni tjedan Europske gimnastičke federacije (UEG) sa središnjim događajem - 27. izbornim kongresom 1. i 2. prosinca.

Opširnije...

6 reprezentativaca MNK Split Tommy osvojilo srebro!

Članovi MNK Split Tommy: Nikola Čizmić, Jakov Hrstić, Josip Jurlina, Vicko Radić, Toni Rendić i Božo Sučić, skoro pola reprezentacije (14), osvojili su srebrnu medalju na Europskom prvenstvu do 19 godina koje je održano  Latviji.

Opširnije...

Amar Musić osvojio zlatnu medalju na Mediteranskim igrama

Splitski dizač utega Amar Musić osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni.

Opširnije...

Ana Bajić prvakinja Europe

U Minsku se od 2. do 10. studenog održalo Europsko prvenstvo u tajlandskom boksu.

Opširnije...

Ana Đerek na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine

Ana Đerek (Gimnastički klub Marjan) odličnom izvedbom u višeboju na Svjetskom prvenstvu, koje je održano u Stuttgartu (Njemačka), ponovno je izborila nastup na olimpijskim igrama.

Opširnije...

Anđela Mužinić - članica najbolje ženske sportske ekipe za 2016.

U organizaciji Sportskih novosti Anđela Mužinić iz Stolnoteniskog kluba NEC dobila je zajedno s Helenom Dretar Karić nagradu kao članica najbolje ženske sportske ekipe za 2016. godinu, temeljem osvojene srebrne medalje s Olimpijskih igara u Riju. Čestitamo na nagradi.

Opširnije...

Anđeli Mužinić zlato i bronca

Članica Stolnoteniskog kluba NEC iz Splita Anđela Mužinić osvojila je zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji na Europskom prvenstvu u parastolnom tenisu koje je održano u švedskom Helsingborgu.

Opširnije...

Anđelo Šetka osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu!

Hrvatski vaterpolisti osvojili su brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu (Južna Koreja).

Opširnije...

Barbara Matić izborila broncu

Treći natjecateljski dan drugih Europskih igara u Minsku završio je novom medaljom splitskih sportaša.

Opširnije...

Barbara Matić svjetska prvakinja

Barbara Matić, članica Judo kluba Pujanke osvojila je naslov svjetske prvakinje u kategorii do 70 kg na prvenstvu koje se održava u Budimpešti.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Home Arhiva Novosti