Poziv za iskazivanje interesa klubova za participiranje u programu sufinanciranja stručnog rada trenera mlađih dobnih kategorija (kadeta i juniora) za olimpijsko razdoblje 2013. – 2016.

Pozivaju se klubovi, članovi SSŠ-a koji udovoljavaju uvjetima Kriterija za odabir trenera mlađih  dobnih skupina  (juniori i kadeti) da iskažu svoj interes za sudjelovanje u programu sufinanciranja stručnog rada trenera mlađih dobnih kategorija za olimpijsko razdoblje 2012. – 2016.

Interes za sudjelovanje u ovom programu iskazuje se dostavom tražene dokumentacije u zatvorenoj omotnici preporučenom poštanskom ili osobnom dostavom u ured Splitskog saveza sportova na adresu:

Splitski savez športova, Osječka 11, 21000 Split, 

s naznakom: ZA INTERNI NATJEČAJ „SUFINANCIRANJE STRUČNOG RADA“ -  ne otvarati,

zaključno sa datumom 18.01.2013. godine. 

Tekst poziva možete preuzeti >>>ovdje, a pravilnik za participiranje u programu sufinanciranja stručnog rada trenera mlađih dobnih kategorija >>>ovdje

RSS

Nalazite se ovdje: Home Novosti Poziv za iskazivanje interesa klubova za participiranje u programu sufinanciranja stručnog rada trenera mlađih dobnih kategorija (kadeta i juniora) za olimpijsko razdoblje 2013. – 2016.