13. olimpijski festival dječjih vrtića

Više od 450 mališana iz Splita sudjelovalo je na 13. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji je održan u Parku mladeži u organizaciji Saveza školskih športskih društava grada Splita. Više od 450 mališana iz Splita sudjelovalo je na 13. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji je jutros održan u Parku mladeži u organizaciji Saveza školskih športskih društava grada Splita.

Za sudjelovanje na Olimpijadi prijavili su se brojni dječji vrtići među kojima Ciciban Šport, Cvit Mediterana,Čarobni pijanino, vjerski vrtić Dobri, Grigor Vitez, Koralj, Mandalina, Srećica, Latica, vrtić Svetog Pavla Apostola...

U ugodnom ambijentu djevojčice i dječaci iz 12 splitskih vrtića natjecali su se u cijelom nizu sportskih aktivnosti koje su započele već do 9 sati defileom kojeg su na atletskoj stazi predvodile splitske mažoretkinje. Nakon što je simbolično upaljena olimpijska vatra, djecu su pozdravili glavni tajnik Splitskog saveza Športova Vlatko Škiljo i Hrvoje Akrap, pročelnik za sport Grada Splita.

Po završetku uvodnog dijela započelo je sportsko natjecanje podijeljeno u skupine za dječake i djevojčice koji su se natjecali u trčanju na 50 metara, bacanju loptice dalj, skoku u dalj, štafeti 4 puta 25 metara, te u nogometu.

Nagrade pobjednicima uručili su Hajdukovi prvotimci Goran Milović i Goran Jozinović, a natjecanje je zaključeno nešto iza 12 sati.

 

 

 

RSS

Nalazite se ovdje: Home Novosti 13. olimpijski festival dječjih vrtića