Objava razdjela financijskih sredstava po Javnim potrebama u sportu za 2024. godinu

Na osnovi odluke Povjerenstva za ocjenjivanje prijavljenih projekata/programa iz javnog poziva za predlaganje Javnih potreba u sportu za 2024. godinu koja je temeljena na prethodnoj odluci Upravnog odbora SSŠ-a, donesen je razdjel financijskih sredstava za 2024. godinu.

Opširnije...

VK Jadran osvojio Superkup Hrvatske

Vaterpolisti splitskog Jadrana pobjednici su ovosezonskog Superkupa, oni su na bazenu Mladosti u Zagrebu svladali dubrovački Jug AO sa 13-11.

Opširnije...

Splitski savez športova proglasio je najuspješnije sportaše i trenere Splita za 2023. godinu

Tradicionalna godišnja svečanost održana je 27. veljače 2024. godine u Hrvatskom domu Split, u sali koncertne dvorane Ive Tijardovića, s početkom u 12 sati.

Opširnije...

Svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Splita za 2023. godinu

S posebnim zadovoljstvom pozivamo Vas na svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Splita za 2023. godinu, koja će se održati u utorak, 27. veljače 2024. godine u Hrvatskom domu Split, Koncertna dvorana Ive Tijardovića na adresi Tončićeva 1 s početkom u 12:00 sati.

Opširnije...

Sedam vaterpolista Vaterpolskog kluba Jadran osvojilo je zlato na Svjetskom prvenstvu

Nakon nedavno osvojenog srebra na Europskom prvenstvu hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu koje je održano u Dohi (Katar).

Opširnije...

Sedam vaterpolista Vaterpolskog kluba Jadran osvojilo je srebro na Europskom prvenstvu

Na Europskom prvenstvu koje je održano u Dubrovniku i Zagrebu hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je drugo mjesto.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Home Novosti