Tonči Stipanović prvak Europe, Filip Jurišić drugi

Tonči Stipanović, član Jedriličarskog kluba Mornar osvojio je ponovno naslov europskog prvaka u klasi ILCA 7 na prvenstvu koje se održalo u talijanskoj Andori.

Opširnije...

Splitski savez športova proglasio je najuspješnije sportaše i trenere Splita za 2022. godinu

Godišnji izbor najuspješnijih sportaša i trenera Splita za 2022. godinu održan je 7. veljače 2023. godine. Hrvatski dom i ove je godine ugostio ono najbolje što splitski sport ima.

Opširnije...

Svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Splita za 2022. godinu

S posebnim zadovoljstvom pozivamo Vas na svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Splita za 2022. godinu, koja će se održati u utorak, 7. veljače 2023. godine u koncertnoj dvorani Hrvatskog doma Split na adresi Tončićeva 1 s početkom u 12:00 sati.

Opširnije...

Poziv za predlaganje Javnih potreba u sportu za 2023. godinu

Pozivaju se sportski klubovi, sportska društva, savezi i zajednice, odnosno sve pravne osobe (udruge, ustanove, trgovačka društva) koje su registrirane za obavljanje sportskih djelatnosti da se odazovu pozivu za predlaganje Javnih potreba u sportu te u suglasju s rokovima iz Javnog poziva dostave prijedloge za sufinanciranje svojih aktivnosti.

Opširnije...

Veliki dan hrvatskog sporta: Splitski sportaši i treneri dominirali

U Kristalnoj dvorani hotela The Westin Zagreb održana je tradicionalna godišnja svečanost - Veliki dan hrvatskog sporta, na kojoj je Hrvatski olimpijski odbor proglasio i nagradio najuspješnije sportašice i sportaše u godini na izmaku. Od ove godine uvedena je i kategorija za najuspješnije pojedince i momčad/ekipu u neolimpijskim sportovima i(ili) neolimpijskim disciplinama unutar olimpijskih sportova.

Opširnije...

Marko Livaja osvojio broncu!

Član HNK Hajduk Marko Livaja u sastavu hrvatske reprezentacije osvojio je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u nogometu koje je održano u Dohi (Katar).

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Home Novosti