Ragbi klub Nada prvak Hrvatske

Ragbijaši Nade u svom finalnom susretu savladali su u Zagrebu HARK Mladost te se okitili naslovom prvaka Hrvatske za sezonu 2021/2022 s visokih 50:15.

Opširnije...

Splitski savez športova organizirao je interaktivnu prezentaciju stanja i potreba sporta u našem gradu

Splitski savez športova organizirao je interaktivnu prezentaciju stanja i potreba sporta u našem gradu, a koja je bila namijenjena gradskim vijećnicima koje se željelo podrobnije upoznati s potrebama splitskih sportaša, posebno vrhunskih, kojima su njihovo razumijevanje i pomoć neophodni. Našem pozivu odazvali su se i gradonačelnik Ivica Puljak te njegov zamjenik Antonio Kuzmanić. Prezentacija je održana 23.11.2021. u kino sali HNK Hajduk s početkom u 18 sati.

Opširnije...

Splitski savez športova organizira interaktivnu prezentaciju aktualnog stanja i potreba u splitskom sportu.

Prezentacija je namijenjena splitskim gradskim vijećnicima u cilju boljeg upoznavanja s potrebama splitskih sportaša, posebno vrhunskih kojima su njihovo razumijevanje i pomoć neophodni.

Opširnije...

Matea Kolovrat svjetska prvakinja u konkurenciji gluhih

Matea Kolovrat, članica Taekwondo kluba Marjan osvojila je 1. mjesto u konkurenciji +67 kg na Svjetskom prvenstvu gluhih koje je održano u Teheranu.

Opširnije...

Bruna Duvančić i Nika Karabatić prvakinje Europe, Daniel Barun brončani

Zadnjeg dana Europskog juniorskog prvenstva u Sarajevu, članice Taekwondo kluba Marjan, Bruna Duvančić i Nika Karabatić osvojile su titule prvakinja Europe. Bruna u kategoriji do 49 kg, a Nika do 52 kg. Daniel Barun, član Taekwondo kluba ST Kwan, osvojio je 3. mjesto u kategoriji do 78 kg.

Opširnije...

Ivana Duvančić treća na Europskom juniorskom prvenstvu

Na Europskom taekwondo juniorskom prvenstvu, koje se održalo u Sarajevu, članica Taekwondo kluba Marjan Ivana Duvančić osvojila je 3. mjesto u kategoriji do 55 kg.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Home Novosti